12 novembre, 2015
Notícia

Cultura juvenil autogestionada

Des de diferents formats i mitjans, els i les joves exerceixen el seu dret a participar activament en la producció cultural, a construir veus i visions pròpies sobre sí mateixos i allò que els envolta de forma col·laborativa i autogestionada.

Fotografia participativa amb joves

 

CIUTAT ESPERANÇA, RE-TRATOS DE BARRIO

 

Aquesta exposició mostra en imatges la visió que tenen del barri de Ciutat Meridiana els i les joves que hi viuen. Exposició al Centre Cívic Boca Nord de Nou Barris, emmarcada dins del projecte Ciutat Esperança, coordinat pel col·lectiu El Parlante i el Pla Comunitari de Ciutat Meridiana.

 

Més informació: ciutat-esperanca.elparlante.es

 

 

 

 

Joves i periodisme social

 

PROGRAMA STREAMMING

 

Taller organitzat pel Casal de Joves Casa Sagnier i coordinat per Associació CàmeresiAcció on es treballa el periodisme social amb joves, creant un programa de format televisiu per emetre en streamming a la xarxa. Els i les joves, de 12 a 25 anys, treballen en grup i de manera autogestionada, dissenyant el programa, definint-ne l’estructura, decidint els rols, creant el plató, gravant, editant i difonent online els seus propis continguts.

 

Més informació: ajuntament.barcelona.cat/centrescivics

 

 

 

 

Les imatges i la informació utilitzada per redactar aquesta nota procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.