15 desembre, 2017
Notícia

(En) Procés

Taller expandit en el temps on compartir les referències, investigacions i metodologies de l’artista teixidora Teresa Lanceta al Centre d'Art BombasGens de València.

Al taller es tracta el llenguatge tèxtil com a forma de coneixement, reflexió i expressió, confrontant els interessos i els projectes dels i les participants amb els treballs d’artistes, dissenyadors/es i/o artesans/es, tant històrics com actuals.

 

Al llarg de les sessions, els i les assistents poden desenvolupar un projecte propi, tant individual com col·lectivament, emprant diverses tècniques, ferramentes i materials tèxtils.

 

Aquest taller s’inclou dins del procés de col·laboració En Marxa, impulsat per la fundació Per Amor a l’Art entre 2017 i 2018. Aquest dispositiu de participació ha estat ideat per La Dula a petició de Bombas Gens amb l’objectiu de treballar amb el territori a partir de trobades periòdiques amb persones, associacions de veïnes i veïns i altres col·lectius més o menys formals dels barris del voltant del centre d’art que vulguin implicar-se en un procés d’autoformació i cooperació.
———-
Dates: De desembre de 2017 a juny de 2018
BombasGens. Av. de Burjassot, 54-56 46009 València
Organitza:
BombasGens Centre d’Art
A càrrec de: Teresa Lanceta (artista teixidora)
Dirigit a: Persones interessades en un procés d’aprenentatge artístic compartit (no és necessari tenir coneixements previs)
En el marc de: En Marxa, procés de col·laboració per treballar amb el territori del centre d’art BombasGens (Fundació Per Amor a l’ArtLa Dula, 2017-2018)
———-
Més informació:
bombasgens.com/proces-amb-teresa-lanceta

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.