21 febrer, 2019
Notícia

Máscaras: una pel·lícula multimirada

Situada en el marc del projecte del col·lectiu Terrorismo de Autor, seleccionat en la crida a projectes del programa Mirador Usera de 2018, aquesta pel·lícula col·lectiva posa en joc la mirada de gairebé seixanta joves, la forma dels quals resulta fragmentada, dispersa, fugissera i trencada.

El projecte de cinema Máscaras, dut a terme pel col·lectiu Terrorismo de autor, l’UFIL Virgen de África i el Programa Mirador Usera, té com a matèria primera la vida de les seves seixanta realitzadors/as, que comença cada matí en arribar al seu centre d’estudis i finalitza, després de tres mesos de procés, amb l’experiència de veure estrenada la seva pel·lícula en una sala de cinema.

 

Mirador Useraés un programa d’innovació en cultura de proximitat, fruit de la col·laboració entre la Junta Municipal de Distrito de Usera i Intermediae/Matadero Madrid, on el teixit social i els espais i centres culturals col·laboren per a desenvolupar l’agenda cultural d’un districte, que es caracteritza per la riquesa cultural dels seus barris.

———-

Dates: 21 de febrer (projecció)

Sala Azcona, Cineteca Madrid, Pza. Legazpi 8, Matadero Madrid

Organitza: Terrorismo de Autor

A càrrec de: Alumnat de l’UFIL Virgen de África/direccióinterpretació

En el marc de: Mirador Usera 2018 – Projecte Máscaras
———-

Més informació:

mataderomadrid.org/programacion/mascaras-una-pelicula-multimirada

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.