14 abril, 2022
Notícia

Mutare al territori | Convocatòria

Nova edició d'aquesta convocatòria de la Fundació Carulla que, sota el lema “Solucions culturals a reptes locals”, vol ajudar a cocrear respostes als reptes socials dels territoris des de la cultura.

Amb aquesta convocatòria, la Fundació Carulla expandeix al territori el seu projecte Mutare (un espai per trobar solucions cocreades i compartides als reptes socials a través de la cultura) per reivindicar la realitat cultural local, del territori, com a motor de canvi.

 

Mutare al territori s’articula mitjançant el desenvolupament d’un taller Mutare i l’acompanyament per fer-lo realitat a 4 municipis catalans. El procés de treball contempla un espai de preparació i disseny de la jornada, la producció i dinamització del taller, la presentació de l’informe de resultats i la concreció de compromisos i, finalment, el seguiment de l’execució de les accions definides.

 

 

Mutare al territori a l’Espluga de Francolí (Tarragona) | 2021

 

 

S’ofereix:

 

 Anàlisi i concreció del repte.
 Disseny, desenvolupament, dinamització i avaluació de la sessió.
 Acompanyament per a la implementació de les propostes.
 Seguiment del desenvolupament i l’impacte.
 Suport en la comunicació.

 

S’hi poden presentar organitzacions culturals o socials sense ànim de lucre o centres educatius d’àmbit català que comptin amb la complicitat d’altres agents, col·lectius i administracions locals. Cal, a més de disposar d’un espai per a la jornada, acreditar la implicació d’una administració pública, seguir treballant en el desenvolupament de les solucions proposades i participar en jornades d’intercanvi de la xarxa Mutare al territori.

 

 

Mutare

 

Projecte de la Fundació Carulla per generar un espai de diàleg, reflexió i acció entorn de la cultura com a transformadora de la societat. Es defineix com una eina per buscar solucions compartides a uns reptes socials identificats des de la cocreació i la intel·ligència col·lectiva. Es proposen continguts i eines per fer que els projectes culturals i educatius incrementin la seva capacitat de millorar la vida de les persones.

 

Mutare al territori és una metodologia amb la qual el projecte Mutare s’expandeix al territori per ajudar a identificar reptes socials en un municipi concret amb l’objectiu de resoldre’ls en comunitat des de la cultura, connectant els agents socials i culturals en una sessió dinamitzada per l’equip de la Fundació Carulla.

 

 

Dates: Termini obert fins el 22 d’abril
Convoca: Fundació Carulla
Dirigit a: Organitzacions culturals o socials i centres educatius d’àmbit català 
Més informació, inscripcions i bases: fundaciocarulla/mutare-territori

 

 

 

 


#ArxiuViuPolièdrica: Més notícies relacionades amb Convocatòries i premis 2022

 
 
 
 
Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.