9 febrer, 2023
Notícia

Palma | Projecte

Programa públic de Fundación MAPFRE i hablarenarte que adopta la forma d'un grup d'experimentació educativa per elaborar nous imaginaris en l'encreuament entre l'art i l'educació.

“Palma” és una nova proposta educativa de la Fundación MAPFRE i es defineix com un espai per desaprendre, recórrer i utilitzar d’una altra manera la sala d’exposicions que la Fundación té al Paseo Recoletos de Madrid. Composta per una trentena de docents i mediadorxs culturals, aquesta assemblea d’educadorxs es trobarà amb una periodicitat quinzenal per tal de compartir maneres de fer i elaborar altres imaginaris en l’encreuament entre art i educació.

 

El grup d’imaginació “educativa” estarà facilitat per Carlos Almela i Emma Brasó (hablarenarte), amb Eva Garrido i Rocío Herrero, i relatat per Amalia Ruiz-Larrea. Dissenyades per parells, les sessions partiran de propostes, exercicis i experiments codissenyats per els i les facilitadorx, oberts a la resignificació dels i les participants des de les seves vivències, els problemes artísticoeducatius del present i les línies de sentit de la Fundación MAPFRE.

 

El projecte educatiu és una invitació a formar part d’una comunitat d’experimentació educativa que vol proposar una nova manera d’apropar-se a l’art. L’objectiu d’aquest grup dinàmic i obert serà imaginar noves maneres d’apropar-se a les exposicions, enllaçant art i educació, i fent-les arribar als seus respectius espais professionals: escoles, universitats o grups de treball, entre d’altres.

 

La invitació està oberta a docents de primària, secundària, universitat; mediadorxs culturals; educadorxs; treballadorxs socials; monitorxs de lleure, en definitiva, qualsevol persona que es dediqui o li interessi la intersecció entre l’educació i l’art.

 

 

hablarenarte

 

hablarenarte és una entitat amb seu a Madrid que treballa en projectes de suport a la creació, difusió i promoció de la cultura contemporània. Desenvolupen programes d’activitats educatives, de mediació i accions de cooperació cultural i social.

 

 

Dates: Del 15 de febrer al 15 de juny

Dimecres alterns de 18h a 20,30h. Sala Recoletos. Pº de Recoletos, 23. 28004 Madrid

Organitza: Fundación MAPFRE

Dirigit a: Docents, mediadorxs culturals, educadorxs i treballadorxs socials, monitorxs del lleure i altres perfils professionals interessats en la intersecció entre art i educació

Facilita: Carlos Almela i Emma Brasó (hablarenarte), Eva Garrido i Rocío Herrero

Relata: Amalia Ruiz-Larrea

Més informació i inscripcions:

Web Fundación MAPFRE

Web hablarenarte

 

 

 


#ArxiuViuPolièdrica: Projectes entre art i escola


 

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.