16 febrer, 2021
Notícia

Proiektuen Plaza 2021

Convocatòria oberta i contínua dirigida a projectes de Medialab Tabakalera entorn de la cultura digital, el disseny obert i el coneixement compartit.

Proiektuen plaza, 13ª Convocatòria de projectes oberts de Medialab Tabakalera, recull el testimoni d’Hirikilabs Plaza, convocatòria bianual que durant 12 edicions va oferir al laboratori un espai de trobada i desenvolupament de projectes a partir de la interacció amb persones, col·lectius i comunitats de pràctiques de l’entorn. Aquest nou marc permet la presentació de projectes de forma continuada al llarg de l’any.

 

En aquesta convocatòria es convida a la ciutadania, associacions, col·lectius i grups a proposar la realització de projectes de forma col·lectiva i que estiguin relacionats amb la tecnologia i/o cultura digital. A les bases de la convocatòria (veure enllaç) s’especifiquen els àmbits als quals han de circumscriure’s els projectes presentats i que estan relacionats amb les línies de treball i/o processos en marxa al Medialab (des de ciència ciutadana fins a disseny obert i fabricació digital, passant per cultura de dades i tecnologies de la participació o educació i tecnologia).

 

Els projectes tindran un màxim de 6 mesos per al seu desenvolupament i podran disposar de les eines, espais, recursos i assessorament del laboratori en l’horari d’obertura de Medialab i en coordinació amb el seu equip.

 

Per desenvolupar un projecte a Medialab Tabakalera és necessari presentar-lo a convocatòria (formulari d’inscripció a l’enllaç) i ser selecciont per l’equip tècnic del laboratori. Posteriorment, el projecte es donarà a conèixer en públic per sol·licitar la participació d’altres col·laboradorxs (es facilita un formulari de col·laboració per a les persones que vulguin aportar el seu treball i coneixements als projectes ja en marxa).

 


 

Dates: Convocatòria oberta tot l’any
Convoca: Medialab (Tabakalera)
A càrrec de: Equip tècnic de Medialab Tabakalera/Selecció de projectes
Dirigit a: Col·lectius, associacions, famílies i persones que bé en grup o de manera individual tenen interès a desenvolupar projectes de manera oberta a d’altres
Més informació i bases de la convocatòria: tabakalera.eus/proiektuen-plaza-2021

 

 

 


#ArxiuViuPolièdrica: Més notícies relacionades amb tecnologia i/o cultura digital

 
 
 
 
Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.